Home > Kerstpakketten

Kerstpakketten

Op zoek naar een origineel kerstpakket of relatiegeschenk? Verras uw werknemers met een cadeau van uw lokale ondernemer! Bij Fromagerie Bon maken we alles naar uw wens voor elke denkbare prijs. Van kaasproeverijen tot (houdbare) borrelpakketten; van heerlijke charcuterie tot ambachtelijke kazen en luxueuze messensets.

Wij werken onder andere samen met de lokale boerderijen De Eenzaamheid, Nellesteiijn en De Leidsche Kaaskoe. Met wijnen van Leidse leveranciers, Nederlandse vleeswaren uit Dalfsen en diverse huisgemaakte producten vind u hier voor elk wat wils!

Goed om te weten…

Onze tegoedbonnen voor proeverijen zijn onbeperkt geldig. Elk kerstpakket kunnen wij (grotendeels) vacuüm verpakken. Wij houden rekening met eventuele dieetwensen en allergieën én kunnen ook pakketten bij u thuis of op locatie leveren. Last-minute bestellingen zijn voor ons geen probleem! Ook kunnen wij de pakketten verzenden via PostNL – door het gehele land.

Alles voor de borrel!

De pakketten zijn uit te breiden met nootjes, olijfjes en smeersels. Zo kunt u een complete borrelpakket bij uw werknemers of relaties thuis laten bezorgen. Van kleine bestellingen tot grote orders, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Scroll to Top