De beste slagerij van Nederland

19 februari 2020

 

Maak kennis met de beste slagerij van Nederland. De famillie van Broekhuizen in Dalfsen is al jaren een begrip. Sinds 30 jaar gevestigd in een prachtig pand in het centrum van Dalfsen. Vader en zoon maken hier de heerlijkste vleeswaren.

Vader van Broekhuizen begon al op vroege leeftijd in de slagerij en heeft met zijn  vleeswaren verschillende prijzen in de wacht geleept.  Ook zoon John-Benno kent de kneepjes van het vak al van jongs af aan, en samen maken zij van deze slagerij een groot succes.

Dit doen zij naar eigen zeggen zonder de toevoegingen van rommel. Puur natuur dit is waar de famillie voor staat en dat is dan ook te proeven is alles wat verkocht wordt.

De bekendste producten zijn het Zolderspek en de Sallandse plaathammen. Beide producten worden dan ook bij Fromagerie bon in de winkel verkocht. Via deze weg willen wij iedereen kennis laten maken met deze geweldige ambachtelijke slager. Mocht u in de buurt zijn neem dan zeker een kijkje in de prachtige winkel en vergeet voorral niets voor thuis mee te nemen.